Nytt år och nya krafter!

RS/Offensivs ekonomikampanj 2010

Januari innebär början på ett nytt kampår och nya tag för ekonomikampanjen.

December månad avslutade år 2009 och ekonomikampanjen för december landade på 69 932 kronor. Mycket av dessa pengar drogs in på den storsatsning vi hade i Köpenhamn i samband med klimattoppmötet, där tidningar, böcker och pamfletter såldes för över 25 000 kronor.
Januari månad började med ett välbesökt vinterläger på vilket en insamling hölls som gav drygt 5 000 kronor. En insamling har även hållits på Göteborgs distrikstyrelse förra helgen, vilket gav drygt 2 800 kronor. Totalt ligger ekonomikampanjen för januari på 13 272 kronor.

År 2010 är ett valår och det kommer därför att vara extra viktigt med en bra ekonomikampanj, då väldigt mycket mer resurser kommer att behövas i kampanjarbetet.
Det är inte bara de ekonomiska resurserna som behövs, utan även de mänskliga. Vi vädjar till alla prenume­ranter och sympatisörer som vill hjäl­pa till  under den mest intensiva delen av valkampanjen, veckorna in­nan valet, att höra av sig till oss redan nu.
Årets nyårslöfte för alla Offensivläsare borde också ha varit att teckna en autogiroprenumaration på tidning­en. För att veta mer, skicka e-post till prenumerant@socialisterna.org.

Nils Kaza

http://rsgoteborg.files.wordpress.com/2009/11/offensivlogo.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s