Valåret har börjat

”RS behövs mer än någonsin”

– Nu när Vänsterpartiet allt ivrigare anpassar sig till Socialdemokraternas politik behövs Rättvisepartiet Socialisterna mer än någonsin.
Det säger Mattias Bernhardsson, Haninge, en av RS åtta kommunfullmäktigeledamöter som nu laddar upp för ett intensivt valår.

– Våra offentliga möten runt om i landet just nu visar vilka frågor som RS driver – kampen för jobben och klimatet – samtidigt som vi samlar styrkorna, säger Matti­as Bernhardsson.
År 2010 har för RS del inletts med att medlemmar deltog på protesten på Saab i Trollhättan och har tagit initiativ till Rädda Vården-manifestationen i Sundsvall. För bilindustrin förde vi fram att en kort protest inte räcker, att det krävs strejker och masskamp för ett förststaligande för att rädda jobben. Även i Sundsvall betonar RS upptrappad masskamp för att stoppa vårdslakten.

– För RS handlar valåret inte bara om röster och mandat. Vi har hög beredskap att ingripa i kamp och strejker. Avtalsrörelsen ser ut att bli mycket hård, med arbetsgivarnas provokativa nollbud, säger Mattias Bernhardsson.
Att stärka RS handlar om att värva medlemmar, sprida vår politik till fler och att bli fler aktiva som är med och får erfarenheter av kamp och kampanjer. Under 2009 värvade vi fler medlemmar än något år sedan 2004. Offensiv har fler prenumeranter på autogiro än någon gång tidigare.
Vi kommer nu att bygga vidare under valåret. Du som vill gö­ra en insats, e-posta eller ring idag.

Per-Åke Westerlund


  • Gå med i Rättvisepartiet Socialisterna.
  • Bli valarbetare för RS.
  • Beställ hem Offensiv för försäljning.
  • Värva prenumeranter.
  • Ge ett bidrag till vår ekonomikampanj, PlusGiro 87 96 49-2.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s