Nazistisk provokation mot RS-Västerorts framsteg

Rättvisepartiet Socialisterna Västerort har gjort stora framsteg den senaste tiden, med fler prenumeranter, fler medlemmar och växande stöd bland allmänheten. Inte minst efter att RS var det enda parti som deltog i protesterna mot nedskärningarna i stadsdelens äldreomsorg.

RS Västerort har i helgen haft lyckade aktiviteter i Hässelby-Vällingby med många sålda offensivtidningar och uppklistrade affischer. Två nazister försökte dock hindra RS Västerorts medlemmar från att sätta upp affischer.

Nazisterna smög sig fram till aktivisterna, slet till sig affischpåsen bakifrån och sprang sin väg. Aktivisterna följde efter nazisterna och larmade polis, som oväntat snabbt var på plats.

Nazister har den lägsta formen av politisk aktivitet: De debatterar inte, deras fega politiska metoder liknar det kriminella gängets med väskryckningar, hot och våld.

I västerort har de fört en desperat och borttynande tillvaro. Trots det ska man ta hotet från nazister på allvar. En eller två ensama galningar kan trots allt vara ett hot mot enskilda hässelbybor och därför måste nazismens ogräs slitas upp med rötterna. RS Västerort kommer att fortsätta ha aktiviteter i området. Vi låter oss inte skrämmas till tystnad.

Rättvisepartiet Socialisterna Västerort

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s